Od roku 2017 plánujeme, zdobíme a koordinujeme svatby.

Kontaktní údaje

Hana Pavelková

Dolní Branná 354, 543 62, Česká republika

IČO: 05973023

 

svatbyvkrkonosich@seznam.cz

+420 732 941 937

Facebook
Instagram

Koláční

Přenechejte starosti o váš svatební den Hance s Luckou, nebudete se muset o nic starat a váš den bude dle vašich představ! Vše za vás zařídí a vy si můžete svůj den v klidu užít!
Pro nás byly Svatby v Krkonoších od začátku jasná volba, holky znají všechny místní dodavatele, doporučily nám tipy na svatbu a provedly nás kompletně celou přípravou, aby se na nic nezapomnělo.
Děkujeme

Hanka s Luckou jsou super holky, které jsou ve všech směrech profesionálky, mají jak vlastní nápady, díky bohatým zkušenostem, tak jsou i naprosto otevřené vašim přáním a do puntíku vám je pomůžou splnit. Pokud chce ženich mít před svatbou o něco klidnější nevěstu, určitě se obraťte na Svatby v Krkonoších, se vším vám pomohou, naplánují a provedou svatebním dnem nejen vás, ale hlavně vaše hosty. My jsme si díky holkám náš den maximálně užili a od hostů dostávali jen pozitivní zpětné vazby.

S novomanželi Koláčnými jsme zažily své „covidové poprvé“. Svatba byla naplánována na duben roku 2020, ale bohužel všichni tušíme, jaké restrikce následovaly. Tudíž nezbývalo nic jiného než vše přeplánovat. Svatba proběhla v srpnu kousek nad Vrchlabím a to na malebné krkonošské chalupě. Obřad, hostina i párty probíhali v jednom místě a počasí si novomanželé nemohli přát lepší. Děkujeme za projevenou důvěru a přejeme jen to nejkrásnější do následujících společných let.

Fotografie: Marián Sopoglia