Od roku 2017 plánujeme, zdobíme a koordinujeme svatby.

Kontaktní údaje

Hana Pavelková

Dolní Branná 354, 543 62, Česká republika

IČO: 05973023

 

svatbyvkrkonosich@seznam.cz

+420 732 941 937

Facebook
Instagram

Šimůnkovi

Tínce a Šimonovi jsme poradily dodavatele, vytvořily harmonogram, pomohly s dekoracemi a zapůjčily slavobránu. Pomohly jsme se vším, co po nás snoubenci chtěli a vše se povedlo podle jejich představ.

 

 

Svatební den je jeden den v životě, který si každý z nás chce zapamatovat se všemi dojemnými i vtipnými momenty. Nikdo si nechce pamatovat stres, mnoho práce s přípravami a nekonečné dohadování a zařizování. My jsme sázeli na jistotu a oslovili jsme holky ze SVATEB V KRKONOŠÍCH. Bylo to to nejlepší rozhodnutí, co jsme mohli v našich předsvatebních přípravách udělat.

Lucka s Hankou jsou profesionálky s velkým P, které umí připravit svatbu na míru. Respektovaly přesně naše přání a požadavky. Nebránily se netradičním a bláznivým nápadům a zároveň braly ohled na finanční stránku věci (náš rozpočet). Z rukávů netahají esa, ale mají tam mnoho skvělých rad a nápadů. Jsou kreativní a vynalézavé a umí improvizovat. Můžete se na ně spolehnout.

Jejich přístup je lidský a profesionální, zařídily i nemožné a přizpůsobily se snad všemu, co jsme si na ně vymysleli. Nápady, rady, tipy a kontakty na veškeré dodavatele + přátelský přístup a uklidňování (dejme tomu, že jsme začali s přípravami tak akorát…). Toho všeho a ještě mnohem více (nedá se to textem vlastně ani vyjádřit) jsme se od nich dočkali a byli jsme naprosto spokojení! Holky jsou jedničky! Udělaly nám náš den perfektní. Bez stresu a starostí. Mohli jsme si ho “jen” užít.

Mnohokrát Vám děkujeme za vše.